Navštíveno 662x

Tak mám zarezervovaný hotýlek v Tatrách, poslední dovča před nástupem do práce, ale ted řešim kudy to je nejlepší... Jsem z Liberce, takže bych to vzal přes Hradec po E442 až na hranice s SK a pak po jejich E50ce, která frčí až do Popradu....
Nebo máte někdo lepší variantu? Jde mi hlavně o poplatky, prý se musí na hranicích asi za 150Kč koupit 10tidenní známka...
díky za všechny rady a připomínky
S tímhle ti určitě neporadím,ale prosím foť tam hodně.Byl sem tam na dovolené před 20-ti lety a zajímá mě jestli to tam poznám :o))
Díky moc!
jj byl jsem před 14 dny ve Štrbě. a platí se 150,-/10dní.

Znamka se musi koupit, ale jenom na dalnice, nikoliv na hranicich, ale na benzince, jako kdekoliv jinde.
Cestu mas vybranou dobre, Hradec, Hranice frc az k Popradu, jede se docela slusne.
Presne tak, klasická diaľničná známka, o nič neide. Čo sa Tatier samotných týka, tak pozor ne to! Pod prevismi s lavínovým nebezpečenstvom zabudni na svoju rodnú reč, musíš pekne hovoriť po slovensky, aby to na teba nejeblo :oD
Paráda, tak já jdu pomalu balit:)
dalnicni znamka 100% neni povinna.
s Garpidem jsme jeli na libanky se zenou autovlakem Praha - Poprad.
[ Link ] [ Link ] 
co stojí jízdenka pro auto?
díky tak to je docela good price
to Prochy1551 : tak to budeme kousek, ja jedu zitra na Tatranskou Lomnici :) tak pocasi by melo byt ok... :)